Skip to content

Crida a col·laboracions

Bon dia Llibertària!!

Estem encarant un moment intens pel què fa a la pròpia entitat ja que, després d’un inusual viacrucis administratiu, ja som entitat registrada i disposem d’identificació fiscal!!

Encarem ara, doncs, les tasques administratives per obrir en breus l’adhesió de socis de manera formal.

Mentrestant, els diferents fronts oberts fins ara (i els previstos) ens requereixen de més mans.

A continuació us definim les àrees que necessiten col·laboració. Si alguna d’elles és del vostre interès, escriviu un correu a thinktank@llibertaria.cat amb la tasca escollida a l’assumpte del missatge i una breu descripció de les vostres habilitats i motivacions:

(Recordem que les tasques no són remunerades i que les places són obertes tant a membres actius com a tota la resta.)

  • Alimentària: és la pròxima Comissió a constituir i, per això, necessitem persones relacionades amb l’agricultura, la ramaderia, la nutrició, mercats ecològics i de proximitat, biodinàmica, horticultura, etc. L’objectiu seria arriba a disposar d’enllaços directes i de proximitat per tal que els membres de Llibertària puguin, fàcilment, proveir-se de forma natural. Tanmateix caldria elaborar materials divulgatius al respecte. (Dedicació segons el rol adoptat dins la Comissió)
  • Difusió: necessitem persones que puguin anar establint contactes amb professionals, col·lectius o entitats explicant-los qui som i què fem, que ajudin en la creació de xarxa cooperativa i/o que sol·licitin i gestionin en nom de Llibertària col·laboracions concretes per les necessitats que sorgeixin. Cal bona oratòria i do de gents (dedicació d’entre 1 i 4 hores setmanals, aprox.)
  • Agència de Fact Un-Checking: Necessitem persones hàbils en el rastreig de notícies i hemeroteques, en l’escriptura i amb molt de sentit de l’humor. Volem crear l’antítesi d’altres agències (com Verificat, Maldita, etc) per tal d’aportar objectivitat a decaracions i notícies de forma contraposada al relat oficial. Per una banda, per acostar coneixement que oficialment es nega i, per l’altra, per anar desmuntant l’estratègia que segueixen les agències oficials oferint veritats contraposades. (Dedicació de 3 a 6 hores setmanals, aprox.)
  • Sanitària i Investigació: calen persones i professionals de l’àmbit mèdic, sanitari i científic amb capacitats prospectives i d’investigació per elaborar estudis i documentació sobre aquest àmbit. Es demana rigurositat i assertivitat. (Dedicació alta, segons els objectius que es pantegin)
  • Jurídica: busquem professionals de l’àmbit jurídic que puguin resoldre dubtes dels membres, elaborar estratègies i dur-les a terme. (Dedicació alta i segons els objectius que es plantegin)
  • Oci, Cultura i Divulgació: busquem persones dinamitzadores i creatives que ajudin i proposin activitats. Capaces de coordinar la logística que suposin. Per descomptat la resta de Comissions de Llibertària serien col·laboradors directes del actes a organitzar. (Dedicació alta segons volum d’activitat)
  • Gestió: estem parametritzant estudis sobre C0vid, inoculacions, farmacología i altres derivats per muntar un buscador àgil i eficaç al nostre web. Ens calen mans per gestionar la Base de Dades en coordinació amb el departament informàtic. Calen coneixements d’Excel i d’estructuració de dades. (Dedicació de 2 a 4 hores setmanals)
  • Gràfica i Digital: persones hàbils en disseny, grafisme, il·lustració, muntatge, vídeo o so. Els materials generats per les comissions necessiten ser transformats i adaptats a les diferents plataformes i cal certa disposició i agilitat. (Dedicació de 1 a 3 hores setmanals segons la demanda de les comissions)

Gràcies!!!