Skip to content

Manifest Gofoundme

Des de l’associació Llibertària comuniquem el nostre desacord amb les polítiques aplicades per la plataforma Gofoundme en relació a la recollida de fons per als transportistes de Canadà.

Desconeixem els motius pels quals s’ha aturat la campanya però estem valorant noves plataformes per a futures recollides de fons en nom de l’associació.

Volem deixar clara la situació actual de Llibertària per tal que les persones que ens segueixen sàpiguen que sovint s’han de prendre decisions en poques hores per poder fer efectives algunes demandes col·lectives. Aquesta circumstància ens ha fet triar, fins ara, plataformes de crowdfunding ja establertes al sistema i de fàcil accés, però la nostra intenció és gaudir aviat dels serveis d’altres plataformes més independents que no censurin continguts.

Demanem comprensió si alguna decisió presa no s’ajusta a les expectatives. Les persones que treballem a l’associació ho fem de forma voluntària, sense rebre retribucions de cap mena, compaginant aquesta tasca amb els habituals compromisos personals i professionals. Hem començat a caminar fa poc però amb pas ferm i, tot i que ens manca rodatge, ens sobra il·lusió i determinació per esdevenir un veritable motor de transformació social, objectiu que només aconseguirem amb la vostra paciència i generositat.